disconnected mailbox

Exchange Server 2007 ve 2010 üzerinde eğer bir mailbox silerseniz bu mailbox varsayılan olarak 30 gün boyunca veri tabanında saklanır. Ve siz sildiğiniz bu mailbox' ları disconnected mailbox bölümünden görebilirsiniz. İsterseniz bu mailboxları tekrar eski kullanıcısına veya bu kullanıcıyı silmiş iseniz farklı bir kullanıcıya bağlayabilirsiniz.